ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SERVICE

Μετά από 35 έτη στην  Κατασκευή το εμπόριο &  Συντήρηση Γερανογεφυρών, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στο Βαρούλκο  ή την Γερανογέφυρα σας .

Η εταιρία μας  διαθέτει ευρεία τεχνογνωσία στο τομέα των γερανογεφυρών των βαρούλκων του τηλεχειρισμού (ενσύρματου και ασύρματου) της ροηφόρου γραμμής και έχει την άμεση  δυνατότητα να καλύψει οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την συντήρηση του μηχανήματος σας παρέχοντας ολοκληρωμένες  λύσεις  για την ασφαλή λειτουργικότητα της επιχείρησής σας.

Πραγματοποιείται έλεγχος σε περισσότερα από 40 σημεία και γίνεται συντήρηση όλων των προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία επιμέρους στοιχείων. Με το πέρας της συντήρησης παρέχεται στους πελάτες μας Δελτίο Καταλληλότητας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα της ασφαλούς και νόμιμης λειτουργίας της γερανογέφυρας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούν εγγύηση όλα αυτά τα χρόνια της ασφαλής λειτουργιάς των γερανογεφυρών καθώς και της συντήρησης του βιομηχανικού εξοπλισμού των πελατών μας.

Επίσης έχουμε προσθέσει στις υπηρεσίες μας, την δυνατότητα συμβολαίων προληπτικής συντήρησης γερανογεφυρών που διαμορφώνεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη καταλληλότητας ως προς την στατική & μηχανολογική επάρκεια των γερανογεφυρών σας, προκειμένου να αξιολογηθεί και κοστολογηθεί η πρόταση για τις δέουσες ενέργειες της επένδυσή σας.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Άμεση  Προμήθεια  ανταλλακτικών.

Πλήρης και συνεχής παρακαταθήκη ανταλλακτικών, με ηλεκτρονικό σύστημα αποθήκευσης, για σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διότι ως αξιόπιστοι αντιπρόσωποι των οίκων που αντιπροσωπεύουμε έχουμε άμεση ανταπόκριση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Εκτέλεση  επιθεωρήσεων συντήρησης και πιστοποίησης γερανογεφυρών.

Προετοιμάζουμε τις  Γερανογέφυρες   ( Ανυψωτκές  Διατάξεις  )  για  έλεγχο   από τον φορέα Πιστοποίησης  και  όχι μόνο.

Αναλαμβάνουμε να επαναφέρουμε ή  να εντάξουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα εργασίας , από  την πιο μικρή  έως την  πλέον μεγάλη Γερανογέφυρα.

Η Ομάδα Τεχνικών  μας  μέσα από την πολυετή πείρα  και την συνεχή ενημέρωση , έχει ενσωματώσει  υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία θέτοντας ως κύριο στόχο  την ποιότητα , ασφάλεια και αξιοπιστία των  υπηρεσιών  της.

Παρέχουμε επίσης πιστοποιήσεις  με  επίσημο φορέα  για την γερανογέφυρα σας ούτως ώστε να είστε πλήρως καλυμμένοι ότι και αν συμβεί σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Αναβάθμιση/Μετασκευή Γερανογεφυρών

Έχουμε την τεχνογνωσία  στον τομέα των γερανογεφυρών να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Έχουμε την τεχνογνωσία  στον τομέα των γερανογεφυρών να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε αναβαθμίσεις όπως η αύξηση της ανυψωτικής ικανότητας του φορέα ή τη δημιουργία προβόλων σε γερανογέφυρα τύπου πυλώνα, υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε με αξιοπιστία και ασφάλεια, πιστοποιώντας την κάθε τεχνική αλλαγή.